Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Atatürk Ortaokulu

Telefon : 0 486 216 74 62
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ataturksirnak.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mah. A. Gaffar Okan Cad. No17 Merkez / ŞIRNAK
VİZYON : Okulumuzda, mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren idealist ve özgür bireyler yetiştirmek. Okulumuzu, bilimsel ve sportif alanda başarılı öğrenciler yetiştirerek, çevremizde güvenilir, eğitim kalitesiyle örnek duruma getirmek. Bütün personelimizi, okulumuzda çalışmaktan; her öğrenciyi bu okulda okumaktan zevk alır duruma getirmek. Okulumuzda herkesin, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması, kendini yenileyip geliştirmesini sağlamaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda, sevgi, saygı ve güven ortamı içerisinde, çevresine ve ülkesine karşı sorumluluklarının bilincinde, araştıran, sorgulayan, gelişime açık, bilimselliğe önem veren; toplumun beklentilerine ayak uyduracak, ülkemizi geleceğe taşıyacak, dürüst, çalışkan, kendisine güvenen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :18
Öğrenci :393
Derslik :11
Kütüphane Kitap Sayısı :2570
Öğretim Şekli :İkili
Saatler : 06.50-12.30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Servis bulunmamaktadır.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Okulumuz konum olarak merkezi bir yerdedir. Şırnak Valiliğine uzaklık: 400 m (yürüme mesafesi: 5 dk),Şırnak Belediyesine uzaklık: 500 m (yürüme mesafesi: 8 dk), İl Emniyet Müdürlüğüne uzaklık: 50 m (yürüme mesafesi: 2 dk)
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şırnak İl Merkezinde bulunmaktadır. (İl Emniyet Müdürlüğü arkası)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır. Ortaokul öğrencileri 06.50-12.30 arasında, ilkokul öğrencileri 12.50-17.40 arasında öğrenim görmektedir.
Yazdır :